Ein Karton mit einem Motor-Bauteil und braunen Papierpolstern

ONTWORPEN OM COMPACT EN SNEL TE ZIJN

Nieuws van 05.02.2019

  1. Bedrijf
  2. Nieuws
  3. Nieuws 2019
  4. Ontworpen om compact en snel te zijn

STOROPACK LANCEERT NIEUW PAPIEREN BUFFERSYSTEEM PAPER-plus® TRACK

De nieuwe machine van de verpakkingsspecialist uit het Duitse Metzingen is ontwikkeld voor toepassingen waarbij een hoge door-voer en veilig verpakkingsmateriaal een must zijn: de PAPERplus® Track pro-duceert papieren buffers in slechts enkele seconden ter plaatse aan het verpakkingsstation en biedt een zeer doeltreffende opvulling met minder materiaal. Dankzij de robuuste buffers is het systeem ideaal voor middelgrote tot grote pakketten die tussen vijf en 50 kilogram wegen – de perfecte oplossing om reserveonderdelen, elektronische componenten en keramische voorwerpen te verzenden. De PAPERplus® Track is compact en kan, net als alle andere buffersystemen van Storopack, geïntegreerd worden in bestaande verpakkingslijnen. Bijgevolg garandeert de PAPERplus® Track optimale verpakkingsprocessen en vermindert de machine de proceskosten. Het systeem is vanaf nu verkrijgbaar.

De perfecte oplossing voor elk product
Met de papieren buffers kunt u goederen betrouwbaar fixeren en ze tijdens het transport beschermen tegen schokken. Voor een nog betere bescherming en efficiënter gebruik van materiaal kan het volume van de papieren buffers speci-fiek worden aangepast aan elk product. Bovendien wordt er bij deze zeer veilige technologie niet gesneden. Het papier van de PAPERplus® Track is geperforeerd zodat elke buffer uiterst gemakkelijk mechanisch kan worden afgescheurd en tegelijk wordt het snijafval beperkt.

De PAPERplus® Track is ontworpen om snel te kunnen werken: dankzij de on-demand functie produceert het systeem automatisch een volgende papieren buffer als u de vorige afscheurt. De machine biedt nog meer voordelen: ze beschikt over een touchscreen en kan op wifi worden aangesloten. Zo kunt u het papieren buffersysteem ook vanop afstand online bedienen via een smartphone of tablet. De PAPERplus® Track vraagt weinig onderhoud, werkt stil en het papier is snel en eenvoudig te vervangen.