PERFECT PROTECTIVE PACKAGING

STOROPACK

  1. Bedrijf

EEN PERFECTE BESCHERMING BETEKENT VOORBEREID ZIJN OP ELKE SITUATIE.

Het internationaal opererende familiebedrijf Storopack is een wereldwijd toonaangevende systeemaanbieder en dienstverlener voor flexibele, op maat gemaakte beschermende verpakkingen en een expert op het gebied van technische vormdelen. Wij werken al meer dan 60 jaar nauw samen met onze klanten voor de ontwikkeling van op maat gemaakte beschermende verpakkingen die aan de eisen van onze klanten voldoen.

 

   

Dankzij onze uitgebreide service, ons individuele advies en onze technische kennis, realiseren wij altijd een optimaal resultaat. Wij kennen onze economische en maatschappelijke verantwoordelijkheid en geven deze proactief gestalte. Onze grondbeginselen hebben wij in de “Visie & Richtlijnen" van Storopack vastgelegd.

    

VISION & GUIDELINES

Bedrijfsoverkoepelende standaarden en waarden maken een succesvolle samenwerking met klanten, partners en medewerkers mogelijk. Wij definiëren waar Storopack voor staat in onze grondbeginselen die binnen het gehele bedrijf zijn uitgewerkt.

Meer weten

OVER ONS

Kom meer te weten over Storopack.

NIEUWS

Wij houden u op de hoogte.

GKV-GEDRAGSCODE

Kom meer te weten over de GKV- gedragscode.

OFFICIËLE E-MAILS VAN STOROPACK

Hier vindt u meer informatie over onze legitieme e-mailadressen.

STOROPACK WERELDWIJD

Waar u ook bent gevestigd, wij zijn dankzij onze talloze locaties over de hele wereld altijd ter plaatse om u een betrouwbare en deskundige ondersteuning te bieden.

Meer weten