STOROPACK ALS WERKGEVER

Maak van de gelegenheid gebruik en word deel van onze Storopack-familie en ontdek waarom Storopack de juiste keuze is voor uw toekomstige carrière.

  1. Carrière
  2. Storopack als werkgever

CARRIÈRESUCCES ONTSTAAT ALS TOEWIJDING EN WEDERZIJDSE WAARDERING ELKAAR ONTMOETEN.

Als u graag deel uitmaakt van een bedrijf dat u zowel uitdaagt als ondersteunt, dan is Storopack de juiste keuze. Dat is namelijk precies wat wij doen met als doel om van u ons kostbaarste goed te maken. Tevreden medewerkers zijn immers goede medewerkers.

 

Mensen die bij Storopack werken, identificeren zich met het bedrijf en zijn doelen en beschikken over toewijding, eigen initiatief en flexibiliteit. Als u over een goede beheersing van het Nederlands en geweldige “soft skills” beschikt en bereid bent trainingen te volgen, willen wij u graag ontmoeten.

7 REDENEN OM VOOR STOROPACK TE KIEZEN

HET VOORDEEL VAN EEN FAMILIEBEDRIJF

Medewerkers van Storopack profiteren van de kracht van ons familiebedrijf dat onder andere wordt gekenmerkt door een vlakke organisatiestructuur, snelle besluitvormingsprocessen, een persoonlijk contact met beleidsvormers en een prettige werksfeer. Het beheer door meerdere familiegeneraties heeft bijgedragen aan het langdurige succes en de gezonde groei van Storopack, waardoor jobzekerheid is gegarandeerd. 

INTERNATIONALE KRACHT

Onze twee divisies, Molding en Packaging, zijn internationaal geörienteerd. Doordat wij internationaal actief zijn, zijn onze medewerkers verzekerd van gevarieerde taken en beschikken tevens over nieuwe en interessante mogelijkheden om samen te werken met medewerkers van andere Storopack-vestigingen wereldwijd.

UITGEBREID PRODUCTASSORTIMENT

Als innovatief bedrijf heeft Storopack een grote voorsprong op de concurrentie dankzij zijn op maat gemaakte en flexibele beschermende verpakkingen en technische vormdelen. Om deze voortrekkersrol uit te breiden, garanderen wij binnen ons uitgebreide productassortiment een hoge diversiteit en een grote verscheidenheid aan taken. Wij vinden de juiste oplossing voor alle eisen en bieden onze klanten dus een grotere meerwaarde.

TRAINING: AANTREKKELIJKE MOGELIJKHEDEN

Storopack biedt zijn medewerkers alle hulpmiddelen die ze nodig hebben voor hun persoonlijke ontwikkeling, de ontwikkeling van hun sterke punten en het opdoen van nieuwe kennis en vaardigheden. Daarom kan elke medewerker ook de trainingsmogelijkheden kiezen die bij hem passen en die hem verder brengen in zijn carrière.

VRIJHEID OM ZELF UW WERKDAG IN TE DELEN

Bij Storopack krijgt u de vrijheid die u nodig hebt om uw werkzaamheden efficiënt en met de vereiste mate aan creativiteit uit te voeren. Wij streven ernaar om voor elke medewerker de juiste oplossing te vinden, bijvoorbeeld met behulp van flexibele werkmodellen voor een beter evenwicht tussen werk en gezin.

PRETTIGE WERKSFEER

Vriendelijke collega's, wederzijds respect en waardering dragen allemaal bij aan de uitstekende werksfeer bij Storopack. En die blijkt niet alleen uit het teamwerk, maar ook tijdens evenementen voor de werknemers die op de diverse bedrijfslocaties worden georganiseerd.

MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

Maatschappelijke betrokkenheid en iets terug doen voor de samenleving zijn voor ons als internationaal succesvol familiebedrijf vanzelfsprekend. Daarom ondersteunen wij sociale instellingen over de hele wereld en hechten zeer aan goede sociale voorzieningen voor onze medewerkers.

WAT WIJ VAN ONZE MEDEWERKERS VERWACHTEN:

  • Toewijding en eigen initiatief
  • Identificatie met het bedrijf en zijn doelstellingen
  • Flexibiliteit
  • Openstaan om continu bij te leren
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Franse taal
  • Sociale vaardigheden en interesse in andere culturen