"CEFLEX" Logo

CEFLEX

De recyclagekringloop verbeteren

DANKZIJ ZIJN BETROKKENHEID BIJ CEFLEX WERKT STOROPACK AAN HET VERBETEREN VAN DE KRINGLOOPECONOMIE VAN FLEXIBELE BESCHERMENDE VERPAKKING.

Flexibele verpakkingen vormen een belangrijk onderdeel van onze moderne wereld. CEFLEX is een Europees samenwerkingsinitiatief van meer dan 130 bedrijven die de hele waardeketen van flexibele verpakkingen vertegenwoordigen. Die bedrijven werken samen om oplossingen te zoeken voor de complexe technische en economische uitdagingen die een functionele kringloopeconomie verhinderen. De leden van CEFLEX engageren zich ook om in heel Europa duurzame inzamelings-, sorteer- en recyclage-infrastructuur te ontwikkelen voor flexibele verpakkingen na gebruik.

 

De laatste jaren hebben we ons assortiment beschermende verpakkingen gemaakt van gerecycleerde grondstoffen uitgebreid. We zijn van plan om de komende jaren het aandeel van die producten nog aanzienlijk te verhogen. Daarom is een functionele recyclagekringloop des te belangrijker. Ons lidmaatschap van CEFLEX kan daarvoor een waardevolle bijdrage leveren.

Meer informatie over CEFLEX kunt u vinden op www.ceflex.eu