Efficiënte afwatering met DRAINplus

Nieuws van 19.06.2023

  1. Bedrijf
  2. Nieuws
  3. DRAINplus

DRAINplus, het nieuwe afwaterings- en infiltratiesysteem van Storopack met groot absorptieoppervlak

Metzingen, juni 2023. Met DRAINplus is het ons gelukt om een veelzijdig gesloten afwaterings- en infiltratiesysteem te ontwikkelen. Dit voorgemonteerde alles-in-éénsysteem kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden, zoals de afvoer van opgevangen water, de geleidelijke infiltratie van regenwater in de bodem, en de behandeling van afvalwater. DRAINplus is een efficiënte afwateringsoplossing die veel water opneemt dankzij zijn grote absorptieoppervlak. Het is gemaakt van gerecycleerd materiaal en is zelf volledig recycleerbaar.

 

Snel en gemakkelijk geplaatst

Dankzij zijn grote absorptieoppervlak neemt het afwaterings- en infiltratiesysteem veel water op. Het bestaat uit een geperforeerde binnenbuis die omringd is door parels van geokunststof en een filter van geotextiel. Een stabiel net van polyethyleen houdt het buizensysteem op zijn plaats.

DRAINplus staat garant voor maximale flexibiliteit: de buizen, die rondom volledig dicht zijn, kunnen in alle richtingen gebogen worden. Daardoor kunt u ze bijzonder gemakkelijk, snel en op een ergonomische manier leggen – zowel languit als in verschillende lagen. Met het meegeleverde koppelstuk kunnen gebruikers de buizen moeiteloos op elkaar aansluiten.

DRAINplus is direct leverbaar in Duitsland, de Benelux en Frankrijk.

UW CONTACTPERSOON

Ron Theelen

Amerikastraat 1
6014 CE Ittervoort
T +31 (0)682093267