Ein Karton mit einem Bauteil und Papierpolstern aus aufgerollten Papierpolstersträngen

BESCHERMING VAN ZWARE GOEDEREN TIJDENS TRANSPORT

Persbericht van 13.02.2020

  1. Pers
  2. Persberichten
  3. Bescherming van zware goederen tijdens transport

DE ROBUUSTE PAPIEREN COILERS VAN HET NIEUWE PAPERplus® COILER²-SYSTEEM VAN STOROPACK ZIJN IDEAAL VOOR HET VERZENDEN VAN ZWARE GOEDEREN TOT WEL 500 KILOGRAM.

Metzingen, februari 2020. Fabrikanten en dienstverleners die grote, zware en breekbare producten moeten verzenden, vinden nu een waardevol hulpmiddel in het flexibele PAPERplus® Coiler²-systeem van Storopack. De machine verwerkt het opvulpapier voorgevormd met de PAPERplus® Classic, PAPERplus® Crossover of PAPERplus® Track-papiermachines tot stevige papieren coilers. Zo kunt u producten van 30 tot wel 500 kilogram veilig verpakken.

Zware producten zoals mechanische en elektronische componenten zijn perfect beschermd dankzij de stevige papieren coilers. Afhankelijk van de grootte van de goederen die u verzendt, kunt u dagelijks tot 200 dozen verpakken met de papieren coilers van de PAPERplus® Coiler².

Flexibel aanpasbare papieren coilers

Op het aanraakscherm past u de papieren coilers precies aan op maat van de goederen: zo kunt u de diameter van de papieren coiler instellen van 20 tot 50 centimeter. Gebruikers kunnen ook de stevigheid bepalen en kiezen tussen compacte of lossere papieren coilers. Hierdoor wordt het verpakkingsmateriaal optimaal benut. Naargelang de behoefte kunt u de papieren coiler met één druk op de knop maken. U kunt het systeem ook zo instellen dat nieuwe papieren coilers automatisch worden gemaakt zodra de vorige van de machine is genomen. Ook voorproductie van papieren coilers met behulp van een opvangcontainer is mogelijk. Daarbij zorgen automatisch aangebrachte kleefpuntjes voor stevige grip en maken de afgewerkte papieren coiler gemakkelijk te verwerken. Met het oog op een optimale bescherming van de goederen kunt u de papieren coilers op verschillende manieren gebruiken: als kussen, vulling, obstructie of verankering. De hogere verwerkingssnelheid van de PAPERplus® Coiler² voegt zich naadloos naar het tempo van de PAPERplus® Classic, PAPERplus® Crossover en PAPERplus® Track-machines die zich hogerop in het productieproces bevinden.