Eine graue Schaumpolstermaschine mit zwei Fässern

SNEL EN VEELZIJDIG

Persbericht van 09.11.2021

  1. Bedrijf
  2. Nieuws
  3. Snel en veelzijdig

HET NIEUWE FOAMplus® BAG PACKER³-SCHUIMBUFFERSYSTEEM VAN STOROPACK BIEDT EEN VOLLEDIG ELEKTRISCHE PRODUCTIE VAN SCHUIMBUFFERS MET MAXIMALE FLEXIBILITEIT

Metzingen, november 2021. Storopack introduceert de FOAMplus® Bag Packer³, de derde generatie van zijn beproefde schuim-in-zaksysteem. Het nieuwe model wordt meteen het krachtigste en meest veelzijdige schuimbuffer-systeem in het assortiment van de specialist in beschermend verpakkings-materiaal. Dat heeft het te danken aan een aantal indrukwekkende nieuwe functies en een hele reeks verbeteringen, zoals – om er maar een paar op te noemen – een volledig elektrische werking, een hogere productiesnelheid, een geavanceerde technologie voor het afdichten van folie, connectiviteit en de mogelijkheid om schuimtubes te maken. De geproduceerde schuimbuffers bieden een perfecte bescherming voor de verzending van zowel kleine producten (zoals keramiek) als grote goederen (zoals meubilair). De FOAMplus® Bag Packer³ is nu verkrijgbaar in Europa, Zuid-Amerika en Azië. 

Flexibele allrounder
Schuimbuffersystemen zijn vooral een uitstekende oplossing door hun optimale flexibiliteit. Dankzij de individueel produceerbare schuimbuffers biedt de FOAMplus® Bag Packer³ bescherming voor tal van verpakkingstoepassingen. Het systeem verwerkt folies van 47 en 60 centimeter breed, zodat u de optimale maat kunt kiezen op basis van de afmetingen van het te verpakken product. De schuimbuffers die worden geproduceerd door de FOAMplus® Bag Packer³ vormen zich naar de contouren van het verpakte product en worden dan hard zodat het product goed vastzit en beschermd wordt tegen schokken. Een nieuwe, geoptimaliseerde techniek voor het afdichten van folie zorgt voor een langere levensduur van het afdichtings- en snijsysteem. En ook qua snelheid doet de FOAMplus® Bag Packer³ er nog een tandje bij, want met 24 buffers per minuut (30 cm lang, 50% gevuld) is dit de snelste schuim-in-zakmachine ooit.

De machine werkt volledig elektrisch, zonder perslucht of hydraulica, zodat de FOAMplus® Bag Packer³ probleemloos in het verpakkingsproces kan worden geïntegreerd. Het systeem is ook heel gebruiksvriendelijk. Met het 10"-display kunt u de grootte en het vulvolume van de zak aanpassen, zakreeksen programmeren en vastgelegde verpakkingsgroottes in het systeem opslaan met behulp van barcodes.
 

René Jochum
Communication Consultants GmbH
Breitwiesenstr. 17
D-70565 Stuttgart
T +49 711 97893-35

storopack@cc-stuttgart.de