VOLUMINEUS PAPIEREN OPVULSYSTEEM VOOR GROTE PAKKETTEN

  1. Bedrijf
  2. Nieuws
  3. Volumineus papieren opvulsysteem voor grote pakketten

DE NIEUWE MACHINE PAPERplus® DRAGONFLY IS ONTWORPEN OM VEERKRACHTIGE PAPIEREN BUFFERS TE PRODUCEREN DIE SNEL EN EFFICIËNT LEGE RUIMTES

Metzingen, mei 2023. Met PAPERplus® Dragonfly breidt Storopack zijn assortiment beschermende papierverpakkingen uit. De Dragonfly beschikt over dezelfde technologie als de populaire PAPERplus® Papillon-machine en is ontworpen om snel en efficiënt lege ruimtes op te vullen. PAPERplus® Dragonfly kan op drie verschillende snelheden ingesteld worden om het verpakken voor de operator zo comfortabel mogelijk te maken. Hij produceert 50 tot 60 meter extra brede verfrommelde papieren buffers per minuut, en vult zo snel de doos om de te verzenden goederen stevig en veilig vast te zetten. Dit is de enige machine op de verpakkingsmarkt die de dichtheid van de vulling kan variëren (Variable Cushion Density Feature) om veerkrachtige papieren buffers te maken waarvan het volume naar behoefte aangepast kan worden. Dat zorgt voor een optimale verpakkingsintegriteit in middelgrote tot grote pakketten van ca. 5 tot 10 kg.

Extra brede, zachte papieren buffers
“PAPERplus® Dragonfly is anders, innovatief en beter dan eender welke andere machine op de markt”, aldus Paul Deis, PAPER Product Manager bij Storopack. “Geen enkel ander systeem kan papierverpakkingen met een vergelijkbaar, veerkrachtig volume produceren. Zo wordt er minder papier in de doos gebruikt, maar wordt het product nog steeds optimaal beschermd.” Net zoals PAPERplus® Papillon is Dragonfly heel veilig te gebruiken: geen snijsysteem, maar geavanceerde tandwielen scheuren het papier. Bovendien kan hij net als andere PAPERplus®-machines gemakkelijk in bestaande verpakkingsprocessen geïntegreerd worden. Het verbruiksartikel bestaat uit tweelagig papier dat in waaiervorm is gevouwen. Het is verkrijgbaar in twee dichtheden en twee bundellengtes, inclusief een bulkpallet voor continue invoer bij grote volumes.

PAPERplus® Dragonfly is vanaf mei verkrijgbaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

 

PERSCONTACT

René Jochum
Communication Consultants GmbH
Breitwiesenstr. 17
D-70565 Stuttgart
T +49 711 97893-35

storopack@cc-stuttgart.de