Gruppenbild der Helfer nach Big Blue Ocean Cleanup Strandreinigungsaktion

BIG BLUE OCEAN CLEANUP

Voor propere stranden.

STOROPACK IS EEN EXCLUSIEVE SPONSOR VAN DE BIG BLUE OCEAN CLEANUP, EEN TOONAANGEVENDE INTERNATIONALE NON-PROFITORGANISATIE DIE ZICH INZET VOOR HET SCHOONMAKEN VAN DE OCEANEN.

Wij steunen de internationale non-profitorganisatie Big Blue Ocean Cleanup al sinds 2018.  Als een exclusieve sponsor van het kustschoonmaakinitiatief engageren wij ons voor een samenwerking op lange termijn. De Big Blue Ocean Cleanup zet zich actief in om bewustzijn te creëren rond de huidige toestand van de oceanen in de wereld en om het leven in de zee en de duurzaamheid ervan te beschermen met als doel propere oceanen en kusten - door middel van strandschoonmaak, verwijdering van plastic uit de oceaan, educatieve programma's en het verstrekken van informatie aan partners en het publiek.

Naast financiële steun voor de Big Blue Ocean Cleanup ondernemen wij ook concrete acties in Europa. Zo nemen onze medewerkers vrijwillig deel aan strandschoonmaakinitiatieven in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en de Benelux, waarbij ze microplastics en kleine plastic deeltjes verwijderen van de stranden. De Big Blue Ocean Cleanup onderneemt overal ter wereld acties om kusten schoon te maken.

De doelstellingen van de Big Blue Ocean Cleanup vallen samen met onze eigen doelstellingen: ontwikkeling van de circulaire economie, versterkt gebruik van gerecycled plastic en verantwoord recyclen.


Voor meer informatie:

Big Blue Ocean Cleanup

VIDEOS

Am Strand sind zwei Strand Flaggen des Big Blue Ocean Cleanup Projekts.
Mehrere Menschen sind zu einem Gruppenfoto am Strand aufgestellt und halten einen Banner des Big Blue Ocean Cleanup.
Am Strand sind mehrere Leute, die am Strand aufräumen.
Eine Person entsorgt Müll in einen Beutel.